keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

Alku

Tämä blogi kumpuaa tarpeesta ja pakosta. Olen harkinnut vastaavaa jo jonkin aikaa, mutta ilmeisesti vasta  vaihtohakemukseni hyväksyminen oli sellainen tapahtuma, joka pyöräytti pyörät lopullisesti liikkeelle.
 
Komplisert on siis vaihtoblogi. Kolmen viikon kuluttua kirjoitan tänne Norjassa, Oslossa. Aloitan yhden lukukauden kestävän vaihtojaksoni University of Oslossa elokuun puolessavälissä. Toivoakseni pystyn kirjoittamaan myös jotain sellaista, mistä olisi hyötyä muille Norjaan tai muualle opiskelemaan suuntaaville. (Tietääkseni ahkerimmat lukijat tulevat kyllä olemaan sukulaisiani.) Todennäköisesti blogi tulee toimimaan jonkinlaisena venttiilinä ajatuksilleni, jotka ovat varmastikin solmussa uuteen kulttuuriin sukeltaessa, sekä tienä ilmaista mielipiteitä, pohdintaa ja valitusta, kun tuttavat eivät jaksa enää kuunnella.

Teen kirjoitus- ja ajatusvirheitä, sen voin luvata varmasti, mutta korjata saa, jos siihen kokee tarvetta. Rakastan kursiivia, joten sitäkin tulee vilisemään kirjoituksessa enemmän kuin tarpeeksi olisi.Jos eksyt tätä lukemaan, olet tervetullut toisenkin kerran, lupaan kirjoittaa säännöllisen epäsäännöllisesti.



 Ai niin, "komplisert" on norjaa ja tarkoittaa mutkallista. Se kuvaa minua, elämää ja tulevaa syksyä. Ja kuulostaa sopivan dramaattiselta.

4 kommenttia:

  1. Kiva, kun aloitit "matkakertomuksen" - luen mielellään syksyisiä kuulumisia Oslosta. Vahinko vain, että et aikaisemmin ole innostunut kirjoittamaan blogia - "matkakertomuksia" olisi ollut kiva lukea myös New Yorkin reissulta - tai Pietarista tai...mutta vielä ehtii, jos jatkat reissaamista :-)t. Se Sukulainen
    ps. Lupaan lukea blogiasi säännöllisen epäsäännöllisesti.

    VastaaPoista
  2. New Yorkista kirjoitan varmasti kuvien kera tässä joskus. Vielä on niin paljon kertomatta siltä reissulta :)

    VastaaPoista
  3. Vaikuttaa mielenkiintoiselta! Tsemppaan taustalta :)

    VastaaPoista
  4. Kiits :) Kesä- Suomi blogisi on ihana, Suomen kesä on niin kaunis ja varmasti vielä kauniimpi pyörän selästä.

    VastaaPoista