perjantai 12. elokuuta 2011

På plass

Jos uskoo rakkauteen ensisilmäyksellä, reissuni alkoi täydellisesti. Kun juna Garndermoen lentokentältä Oslon rautatieasemalle nousi ulos tunnelista, vasemmalla kohosi graffitiseinä ja oikealla- ei nyt sentään vuono- mutta tummalehtinen rinne, jossa oli punakattoisia ja vaaleaseinäisiä taloja. Anker- hotellin vieressä virtaa pienenpieni joki, jonka yli menee siltoja, joiden kaiteet on koristeltu.

Yhdeksännestä kerroksesta näkyy maisema jonnekin päin Oslon keskustaa, kirkontorni, rakennustyömaa, ratikkalinja ja se mainittu joki. Yritän olla luonteenomaisesti hötkyilemättä joka suuntaan ja kävelemättä jalkojani kipeiksi, minulla on kyllä aikaa.

Huomenna toivottavasti aikaa on tarpeeksi, koska asialistalla on avainten hakeminen, asuinpaikan etsiminen ja osan tavaroista sinne raahaaminen. Todennäköisesti pääsen tutustumaan myös kämppiksiini- pelottavaa, odotan kauhunsekaisella innolla. Lisäksi illalla olisi ESN (Erasmus Student Networkin) järjestämä tervetulo-tilaisuus, lähinnä siis Erasmus-opiskelijoille, mutta ajattelin ujuttautua Nordlys- opiskelijanakin mukaan. Jos ehdin. Olisihan se korkea aika tustustua Oslon yöelämään (äiti, tämä oli sarkasmia).


Tunnetila tällä hetkellä huikea. Enää ei voi perua.

1 kommentti:

  1. Minä nyt kotosalla...ehdit nopeammin Osloon kuin minä Kuopioon :-) Toivottavasti huomiset asianhoidot menee sujuvasti. Annathan taas kuulua itsestäsi...

    VastaaPoista